Početna Kultura „Munje: Opet!” u australijskim bioskopima

„Munje: Opet!” u australijskim bioskopima

Popularna komedija „Munje: Opet!” biće od 3. avgusta ove godine prikazivana u HOYTS bioskopima u Australiji. Film će moći da se pogleda u Melburnu, Sidneju, Brizbejnu, Adelejdu, Kanberi i Pertu. HOYTS je jedan od najvećih bioskopskih lanaca u Australiji sa više od pedeset bioskopa širom zemlje. „Munje: Opet!” je prvi srpski film koji je ušao u zvaničnu bioskopsku distribuciju u Australiji, a prikazivanje je omogućila kompanija Adria Film.

Nastavak omiljenog filma „Munje!”  je u srpske bioskope stigao 30. marta, i ostvario šestocifrenu gledanost. Film je – podsećamo – 2022. godine dobio podršku Filmskog centra Srbije na konkursu za sufinansiranje proizvodnje žanrovskih domaćih dugometražnih igranih filmova sa komercijalnim potencijalom.

Radivoje Raša Andrić je i ovog puta režirao po scenariju Srđana Srđe Anđelića. Direktor fotografije je Dušan Joksimović, kostimografkinja Jelena Stefanović, a scenografkinja Nevena Mijušković. Producenti filma su Milko Josifov i Srđan Anđelić, izvršna producentkinja je Biljana Anđelić. Direktorka filma je Nataša Višić.

U filmu, osim dobro poznatih lica Sergeja Trifunovića, Borisa Milivojevića, Nikole Đurička, Maje Mandžuke, Milice Vujović, glume i Seka Sabljić, Ivana Zečević, Marko Pavlović, Stojša Oljačić, Miona Marković, Dragan Marinković Maca, Vladimir Kovačević…

Ulaznice za projekcije „Munja: Opet!” u Australiji biće dostupne na blagajnama bioskopa, kao i onlajn na zvaničnom sajtu bioskopskog lanca HOYTS: https://www.hoyts.com.au/.

Izvor: Filmski centar Srbije