Početna Zanimljivosti Kula Beograd ponovo zasijala u čast Novaka Đokovića, šampiona US Open-a

Kula Beograd ponovo zasijala u čast Novaka Đokovića, šampiona US Open-a

Samo 24 časa nakon što su se na nebu iznad Save smenjivali likovi naših srebrnih košarkaša, Kula Beograd, najviša zgrada u Srbiji i regionu, ponovo je zasijala, ovoga puta u slavu i čast srpskog teniskog šampiona Novaka Đokovića, koji je osvajanjem 24. grend slem trofeja ponovo zadivio čitav svet i potvrdio da je najveći u istoriji „belog sporta”.

Video: Belgrade Waterfront

„Kako koji veliki trofej završi u njegovim krcatim vitrinama i kako koji rekord bude oboren, tako sve više ponestaje reči kojima bi moglo da se opiše ono što Novak čini na teniskim terenima godinama unazad. Demonstrirajući čistu tenisku magiju pod svodovima stadiona Artur Eš u Njujorku, Novak Đoković je osvojio četvrti US Open, odnosno treću grend slem titulu u ovoj godini, i tako nastavio da podebljava davno utvrđenu granicu između sebe i svih ostalih koji su ikada držali reket u rukama. Teniskom Olimpu na kom stoji sam, kao nedodorljivi gorostas sa mentalnom snagom dosad neviđenom u sportu, teško da će iko ikada moći da se približi. Samo jedan može biti GOAT”, istakli su predstavnici Kule Beograd, koji su ponovo odali veliku čast najboljem teniseru sveta.  Oni su dodali da „emitujući još jednom Novakov pobednički lik na Kuli Beograd, novom simbolu srpske prestonice, Belgrade Waterfront podseća da je čitava Srbija ponosna što istoriju sporta piše njen sin, Srbin, koji svojom igrom, ponašanjem, plemenitošću i harizmom ne prestaje da fascinira planetu”.

„Šampione, čestitamo na još jednom istorijskom dostignuću. Nastavi da pomeraš granice u tenisu, jer one za tebe ne postoje, a Kula Beograd će i dalje ponosito sijati u tvoju čast. Idemo po 25. grend slem u Melburnu”!.