Početna Događanja U Jerevanu održana promocija turističke ponude Srbije

U Jerevanu održana promocija turističke ponude Srbije

U Jerevanu je održana promocija turističke ponude Srbije kojoj je prisustvovalo više od 160 predstavnika turističkih agencija iz Jermenije. Promociju su organizovali jermenska turistička agencija „Relax travel” i Turistička organizacija Srbije, uz podršku Ambasade Srbije u Jerevanu.

Ambasadorka Tatjana Panajotović Cvetković je pozdravila prisutne i ukratko predstavila bilateralne odnose Srbije i Jermenije, apostrofirajući tradicionalno prijateljstvo dva naroda, solidarnost i istorijske veze. „Sličnosti između naših naroda predstavljaju značajan potencijal za saradnju u oblasti turizma, čemu u velikoj meri doprinosi uzajamni bezvizni režim uspostavljen pre tri godine”, rekla je ona i prenela Ambasada Srbije u Jermenu.

Menadžer tržišta TOS Olga Stojanović i turistički vodič Milka Vučinić su održale sadržajnu prezentaciju turističke ponude Srbije, na kojoj su predstavljeni gradovi, planine, banje i manastiri Srbije, koji su posebna atrakcija za ovdašnje tržište. Direktorka agencije „Relax travel“ Lilit Nazarjan je zahvalila TOS i Ambasadi Srbije na podršci, ističući da veliki broj učesnika govori o ogromnom interesu za Srbiju, koja ima potencijale da postane nova atraktivna destinacija za jermenske turiste.

Foto: Ambasada Srbije u Jerevanu