Početna Najave Predstava „Pipi duga čarapa” Pan teatra iz Beograda se od 8.-12. 12....

Predstava „Pipi duga čarapa” Pan teatra iz Beograda se od 8.-12. 12. izvodi u Norveškoj

Sprsko udruženje Sveti Sava iz Tonsberga u Novreškoj orgaizuje novogodišnju predstavu za decu „Pipi duga čarapa” 9. Decembra. Predstava će se održati u Labbaken školi sa početkom u 18.00 časova, a izvešće je glumci Pan Teatar iz Beograda. Namenjena je deci uzrasta 3-13 godina, ali su svi dobrodošli.

„Nakon predstave očekujemo Deda Mraza koji će maestralnim lupkanjem čizme o čizmu poslati svoju magiju do nas, podeliti paketiće i slikati se sa onima koji to žele. Ako roditelji žele da Deda Mraz uruči poklon koji su oni kupili, mogu da donesu upakovan poklon, jasno označen imenom deteta”, istakli su u udruženju Sveti Sava.

Pipi je jedna nestašna devojčica koja živi sama i odbija svaku obavezu, uključujući i učenje. Ona se prijavljuje za novogodišnji kviz jer misli da sve najbolje zna i da joj škola nije potrebna, da će ona Deda Mraza fascinirati svojim znanjem. Uz pomoć voditelja i njene drugarice, koja učestvuje u kvizu, kao i dece iz publike shvata da njeno znanje nije dovoljno, da je neophodno da stiče nova znanja, da upozna nove drugare, nauči da čita i piše, radi na kompjuteru i uči od starijih. U svemu tome pomaže joj i njena kobila Mici. Pošto Pipi ukapira šta su prave vrijednosti na samom kraju kviza čeka je veliko novogodišnje iznenađenje.
Predstava je interaktivna, prožeta originalnim pesmama i deca svih uzrasta rado učestvuju i istinski uživaju u predstavi.

Osim u Tonsbergu, predstava će gostovati 8. decembra u Posgrunu, 9. decembra u Oslu, 10. decembra u Bergenu i Stavangeru, 11. decembra u Drammenu i 12. decembra u Jesheimu. Predstavu organizuju udruženja Srba: Srpska kruna, Miloš Obilić, Sveti Sava, Car Lazar, RAS, Savez Srba u Bergenu i Ivo Andrić, koji su članovi Saveza Srba u Norveškoj.

Kupljene karte nije moguće refundirati. Ukoliko dođe do nekih problema, molimo vas da nam se obratite na naš email svetisavaudruzenje@gmail.com