Početna Događanja Članovi FK Sveti Sava iz Rojtlingena tradicionalno se družili i ponovo podelili...

Članovi FK Sveti Sava iz Rojtlingena tradicionalno se družili i ponovo podelili paketiće najmlađima

Članovi fudbalskog kluba Sveti Sava iz nemačkog grada Rojtlingen u pokrajini Baden-Virtemberg tradicionalno  su organizovali svoju godišnju proslavu u decembru. Ovom manifestacijom članovi uprave su se kao i do sada zahvalili svojim igračima na trudu, učešću na utakmicama, dobrom plasmanu… kao i na ponosnom nošenju imena ovoga kluba, koji je devedesetih godina osnovao veliki društveni aktivista, Vlada Ivković.


Foto: FK Sveti Sava Rojtlingen

Ako se izuzme period pandemije kada proslave nisu bile dozvoljene, FK Sveti Sava nikada nije prekidao tradiciju ovoga druženja, na kome su igrači i članovi njihovih porodica uvek bili na prvom mestu. Kako je bilo ranije, tako su i ovoga puta najmlađima, deci igrača podeljeni novogodišnji paketići, koji je dar kluba. Pre podele paketića učenici Škole harmonike Nenada Veličkovića izveli su bogat muzički program, a potom su se na bini predstavili igrači „bratskog kluba”  sa više ansambala SKD Karađoređević iz Rojtlingena.

Za dobro raspoloženje bili su zaduženi Bela Rada, David Maksimović i profesor muzike Ljubiša Laković.  Uz obilje ića i pića kao i uz nezaboravno druženje članova i njihovih prijatelja provedeno je još jedno divno veče, koje će ostati u divnom sećanju svih prisutnih.

Ovo vredno udruženje već godinama vodi jedna dama Božana Ćetojević sa članovima uprave Zoranom Ćetojević, Danijelom Galom,  Sašom Petrović, Mićom Grujićem kao i još jednom damom Svetlanom Ikić.

Ostale fotografije sa ovog događaja možete videti na FB stranici portala Rasejanje.info