Početna Informacije Izborna skupština udruženja Srba Ivo Andrić u Rogalandu u Norveškoj je 24....

Izborna skupština udruženja Srba Ivo Andrić u Rogalandu u Norveškoj je 24. januara

Udruženje Srba Ivo Andrić u Rogalandu u Norveškoj pozivaju na svoju godišnju izbornu skupštinu, koja će se održati u sredu 24. 01. 2024. od 19.00 sati u prostorijama Bekefaret bidelshusa (Hjalmar Johansens gate 4, 4019 Stavanger) u Stavangeru. „Pozivamo članove da prisustvuju Skupštini da bi dobili neophodne informacije o finansijskom stanju Udruženja, kako smo i šta radili, kao i da učestvuju u formiranju programa za 2024. godinu. Pozivamo i one koji nisu članovi da prisustvuju Skupštini kao posmatrači. Naravno, prisutni koji nisu platili članarinu za 2023. godinu ne mogu biti birani u UO Udruženja i Humanitarnog fonda i neće imati pravo glasa na Skupštini”, istkali su ovom udruženju.
Na osnovu člana §11. Statuta Udruženja Srba u Rogalandu Ivo Andrić po koje je sazvana izborna skupština u skladu sa Statutom Udruženja, na predstojećoj Skupštini biće birani: predsednik UO, predstavnik UO u Savezu srpskih udruženja, sekretar, članovi UO, predsednik i članovi UO Humanitarnog fonda.

„Ako ste zainteresovani za neku od ovih uloga, ili imate afinitete da se bavite nekom drugom oblašću, pošaljite vašu prijavu na post@ivoandric.no najkasnije do 23. januara. Za više informacija pozovite 451 34 970 ili pišite na post@ivoandric.no”, dodali su u ovom udruženju.

Planirani dnevni red bi sadržao sledeće stavke: uvodnu reč i popisivanje prisutnih; izbor radnog predsedništva, zapisničara Skupštine i potpisnika zapisnika; usvajanje dnevnog reda; izveštaj o radu Udruženja u 2023. godini; izveštaj o finansijskom poslovanju Udruženja u 2023. godini; izbor predsednika UO, članova UO i odbora Humanitarnog fonda; usvajanje okvirnog plana rada i budžeta za 2024. godinu; razno kao i usvajanje i potpisivanje zapisnika.

Uprava Udruženja Ivo Andrić zamolila je svoje članove da predloge za dodatne teme obavezno pošalju na mejl post@ivoandric.no najkasnije do 23. januara.