Početna Događanja Održana završna tribina projekta Most uspešnih žena Srbije i Malte

Održana završna tribina projekta Most uspešnih žena Srbije i Malte

Završna tribina projekta Most uspešnih žena Srbije i Malte, održana je uoči dočeka velikog hrišćanskog praznika, Božića. Kako ističu organizatorke „bila je to dobra prilika da pokažemo zahvalnost za sve prošlogodišnje izazove i uspehe i radosno krenemo ka novim mostovima prijateljstva i saradnje”. Prazničnoj atmosferi ove tribine najviše su doprinele motivacione govornice, Sanja Popović Pantić, predsednica Udruženja poslovnih žena Srbije i Zorica Selaković, vlasnica radionice za izradu kolača Dessert iz Čačka. One su poslale inspirativne poruke koje su učesnice tribine primile sa velikom energijom koja će ih „u ovoj godini osnaživati za nove poduhvate”.

„U ime obe naše organizacije, Srpskog obrazovno kulturnog centra Sv. Jelena Anžujska i e-IBWC Malta (poslovne žene sa Malte), kao i dela Udruženja poslovnih žena Srbije, izražavamo svoju najiskreniju zahvalnost svima koji ste bili deo ovoga projekta. Vaša podrška i angažovanje su bili ključni za uspeh ove tribine, i radujemo se zajedničkim naporima u narednim projektima”, dodale su organizatorke.

Projekat je podržan sredstvima Uprave za saradnju sa dijasporom i Srbima u regionu, Ministarstva spoljnih poslova Republike Srbije.