Početna Najave IX literarni konkurs „Lepo je voleti” posvećen Miroslavu Antiću

IX literarni konkurs „Lepo je voleti” posvećen Miroslavu Antiću

U slavu ljubavi i obeležavanju rođendana Miroslava Antića Dečiji kulturni centar Beograda (DKCB) deveti put za redom raspisao je literarni konkurs „Lepo je voleti”. „Obuhvaćene su sve dečije ljubavi prema: porodici, prijateljima, čovekovoj okolini, ljubimcima, igračkama, sportu i naravno – prvi nemiri iskrene đačke ljubavi. Konkurs je namenjen osnovcima i završava se u utorak 27. februara”, istakli su u DKCB.

Pobednici će dobiti priliku da svoje pesme predstave u XVIII broju elektronskog časopisa „Čika Jova Zmaj”, koji će biti objavljen na sajtu DKCB. Dodela diploma i pohvala će se održati u četvrtak, 14.marta u 13.00 u Maloj sali na dan kada je rođen Miroslav Antić. Pesme slati na adresu Dečji kulturni centar Beograd, Takovska 8, 11000 Beograd, za konkurs „Lepo je voleti” ili na mejl vesna@dkcb.rs.

„Svaka pesma treba da bude poslata kao jedan atačment. Pored svake pesme treba da stoje sledeći podaci: ime i prezime učenika, škola, mesto i razred koji pohađa, mejl i mobilni telefon učenika ili nastavnika. Atačment naslovite imenom đaka koji je napisao pesmu”, rečeno je u DKCB. Urednik konkursa je Vesna Krnjaić Mitrović.