Početna Događanja Miona Marković i Jovan Jovanović izveli pozorišnu predstavu „Ay Carmela” u Švajcarskoj

Miona Marković i Jovan Jovanović izveli pozorišnu predstavu „Ay Carmela” u Švajcarskoj

U organizaciji Kulturnog udruženja Bodensko jezero sa sedištem u Arbonu, u Švajcarskoj, nedavno su sali Aula u Goldahu, gostovali su mladi glumci, Miona Marković i Jovan Jovanović. Oni su se predstavili delom „Ay Carmela”. Predstava je rađena u produkciji Fakulteta dramskih umetnosti iz Beograda i to je bila diplomska predstava u klasi profesora Dragana Petrovića Peleta. Saradnja ovo dvoje mladih glumaca je počela igrom

slučaja, već na prvoj godini fakulteta, a na obostrano zadovoljstvo traje i danas. Kao mlade i talentovane glumce smo ih gledali u brojnim hit serijama, a pre svega u „Žigosani u reketu” i „Vojna akademija”.

Druženje sa glumcima nakon predstave
Foto: Kulturno udruženje Bodensko jezero

Sada su oni već afirmisani glumci, a bez Jovana se više ne snimaju važni filmovi („Jorgovani”, „Čuvari formula”…) i serije a igra i značajne pozorišne uloge u Zvezdara teatru i Narodnom pozorištu gde je i stalno zaposlen. Za muzičku pratnju na klaviru bio je zadužen Ivan Mirković.
Oni su kao i svaki put oduševili mnogobrojnu publiku koja je uživala u njihovoj glumi kao i lepim razgovorima nakon predstave.
U organizaciji Kulturnog udruženja sa Bodenskog jezera naši građani poslednjih meseci mogu da uživaju u mnogobrojnim divnim pozorišnim predstava i da se kasnije druže sa glumcima.