Početna Događanja Turnir u pikadu i palačinke iz bloka HO Srbi za Srbe iz...

Turnir u pikadu i palačinke iz bloka HO Srbi za Srbe iz Švedske prikupile donacije za svoj narod

U prostorijama Srpskog udruženja Solna iz Stokholma, a u organizaciji humanitarne organizacije Srbi za Srbe ogranka u Švedskoj, minulog vikenda održan je turnir Pikado iz bloka. „Ovom prilikom, u izuzetno prijatnoj i pozitivnoj atmosferi a zahvaljujući dodatnom trudu naših divnih domaćina sadržaj je obogaćen i palačinkama iz bloka. Tom prilikom skupljeno je 13,390kruna od učesnika turnira, donacija, palačinki, pića i 7570kruna od prodaje majica Humanitarne organizacije Srbi za Srbe“, istakli su predstavnici HO Srbi za Srbi.


Foto: FB Srbi za Srbe Švedska
Bio je ovo treći turnir Pikado iz bloka koji su organizovali volonteri uz podršku domaćina članova Srpskog udruženja Solna. Svi su se lepo družili, takmičili, uživali u palačinkama i ujedno pomogli porodice koje žive u veoma teškim uslovima širom Balkana. Na ovom turniru bilo je 27 učesnika. Prvo mesto je osvojio Srđan Šiljegović; drugo Stevan Peković a treće Marko Jakovljević.

„Od srca se zahvaljujemo  svim učesnicima, novim i starim prijateljima naše organizacije, a ništa  manje ni udruženju Solna koje nas je oberučke prihvatilo i pomoglo nam u  organizaciji ovog događaja i nadamo se i mnoštva drugih u budućnosti“, istakli su predstavnici HO Srbi za Srbe, ogranak u Švedskoj.