Početna Događanja „Balkan azur” iz Kana dočekao mlade košarkaše Olimpa iz Šekovića

„Balkan azur” iz Kana dočekao mlade košarkaše Olimpa iz Šekovića

Predsednik udruženja Balkan azur iz Kana na jugu Francuske Brano Babić dočekao je juče Olimpovce iz Šekovića u Republici Srpskog. „Predsednik Brano Babić je imao čast i zadovoljstvo da dočeka naše Olimpovce iz Šekovića (Republika Srpska), da im bude domaćin u obilasku kanske rivijere, poželi im lepu dobrodošlicu u Francuskoj i mnogo uspeha u turnirima”, istaknuto je u ovom udruženju.


Foto: Balkan azur/OKK Olimp

Pored šetnje, druženja, prijatnih razgovora, ekipu Olimpa predvođenu Igorom Mihajlovićem iz Bijeljine i trenerom Nebojšom Perušinovićem iz Šekovića, predsednik Babić je ispratio goste dalje ka Venelu gde će se u narednim danima održavati turniri.

„Svi Srbi okupljeni oko udruženja Balkan azur žele prijatan boravak i uspešne turnire mladim Olimpovcima”, naglasili su na društvenim mrežama.
Inače mladi igrači Omladinskog košarkaškog kluba Olimp sa tri selekcije učestvuje na velikom  međunarodnom turniru u Francusku u grad Venel. Na turniru učestvuje 110 ekipa iz mnogih evropskih zemalja.

Na putu do Francuske i nazad, mladi košarkaši će imati priliku da vide i izbliza upoznaju gradove Veneciju, Lido de Jesolo, Kan, Venel, Marsej i Ljubljanu.