Početna Informacije Proizvodi kompanije Banjalučka pivara in tržištu u Beču

Proizvodi kompanije Banjalučka pivara in tržištu u Beču

Proizvodi kompanije Banjalučka pivara od sada su dostupni u nekoliko poslovnica trgovačkog lanca „Špar” u Beču. „Plasman proizvoda Banjalučke pivare na austrijsko tržište dogovoren je uz podršku Predstavništva Republike Srpske u Austriji. Banjalučka pivara, jedna od najpoznatijih kompanija u Republici Srpskoj i BiH, plasirala je na trižište Austrije dio svog bogatog proizvodnog programa – čuveno lager pivo Nektar, kao i Banjalučko pivo i dio asortimana Nektar radlera”, istaklo je predstavništvo Republike Srbije u Austriji.

„Zadovoljstvo je videti da se proširuje asortiman dostupnih proizvoda iz Republike Srpske. Sigurni smo da će prepoznatljivi brendovi Banjalučke pivare biti omiljeni i među potrošačima u Beču”, rekao je šef Predstavništva Republike Srpske u Austriji Mladen Filipović.

Uz podršku Predstavništva i Ministarstva za evropske integracije i međunarodnu saradnju Republike Srpske, tokom prethodnog perioda na austrijskom tržištu su predstavljeni proizvodi kompanija „Mladeks pak”, „Vitaminka”, „Vitinka”, kao i vinarija iz Republike Srpske.

„Ponosni smo što sve veći broj naših kompanija, zahvaljujući dobroj poslovnoj strategiji i stalnom razvoju kapaciteta, mogu da pariraju proizvodima na tržištu EU”, rekao je Filipović.

Foto: Predstavništvo R. Srpske Austrija