Početna Događanja Održan Kros RTS-a održan u Bremenu

Održan Kros RTS-a održan u Bremenu

Na atletskoj stazi sportskog udruženja BTS Nojštad, u Bremenu, u Nemačkoj, tradicionalno je održan Kros RTS-a. Kako je istakla učiteljica Slađana Dunjić-Fridrih trčalo je dvadeset pet učenika svih razreda Srpske dopunske škole u Bremenu, koji su u tom momentu bili fizički spremni.

„Kros je održan u skladu sa datim propozicijama, tako da su učenici trčali od 100 do 800 m podeljeni po polu i razredima. Nakon održanog Kros-a učenicima su dodeljene diplome za osvojeno prvo, drugo i treće mesto”, istakla je učiteljica

Pravoj sportskoj atmosferi, doprineli su roditelji učenika, učiteljica Slađana Dunjić-Fridrih i Marko Zečević, nastavnik fizičkog vaspitanja, otac tri učenika Srpske dopunske škole, koji je zajedno sa učiteljicom učestvovao u organizaciji i koordinirao ovom divnom  i deci veoma zanimljivom  sportskom  manifestacijom.

Kros je protekao u veseloj atmosferi i druženju učenika i roditelja. Nakon dece, trčali su i roditelji, nastavnik i učiteljica, što je deci donelo mnogo radosti i smeha.

Pobednici krosa po kategorijama su Saša Mrkonjić, Ognjen Stojmenović, Lea Branković, Vanja Mrkonjić, Mia Voratović, Aleksandar Zečević, Miljan Spasojević, Uroš Radosavljević.

Pravoj sportskoj atmosferi, doprineli su roditelji učenika, učiteljica Slađana Dunjić-Fridrih i Marko Zečević, nastavnik fizičkog vaspitanja, otac tri učenika Srpske dopunske škole, koji je zajedno sa učiteljicom učestvovao u organizaciji i koordinirao ovom divnom i deci veoma zanimljivom  sportskom  manifestacijom.

Kros je protekao u veseloj atmosferi i druženju učenika i roditelja. Nakon dece, trčali su i roditelji, nastavnik i učiteljica, što je deci donelo mnogo radosti i smeha.

Izvor: Rasejanje.info