Početna Najave Za pisce iz rasejanja i ove godine obezbeđen štand na Sajmu knjiga...

Za pisce iz rasejanja i ove godine obezbeđen štand na Sajmu knjiga u Beogradu

Prijave do 11. oktobra

U Beogradu se od 20. do 27. oktobra odražava 64. po redu Međunarodni beogradski sajam knjiga. I ove godine Uprava za saradnju sa dijasporom i Srbima u regionu Ministarstva spoljnih poslova Republike Srbije organizuje tradicionalni štand dijaspore i Srba iz regiona na Sajmu knjiga. Uprava je uputila poziv autorima, udruženjima pisaca, izdavačima, književnim klubovima, bibliotekarima, knjižarama iz regiona i dijaspore da prijave svoj termin promocije u okviru štanda Uprave, u hali broj 4 Beogradskog sajma. Prijave se primaju do 11. oktobra na mejl adresu d.mitrovic@dijaspora.gov.rs.

Kontakt osobe pri Ministarstvu su Olga Milojević i Danijela Mitrović, a njihovi brojevi telefona su +381 11 320 29 44 i +381 11 320 29 45

Uz prijave je neophodno dostaviti ime i prezime autora ili organizacije, naziv i kratak opis dela ili programa promocije, kratku biografiju ili bibliografiju, kao i najmanje jedan primerak knjige na adresu Uprava za saradnju sa dijasporom i Srbima u regionu (za sajam knjiga) Kneza Miloša 24-26, 11000 Beograd, Srbija.