Početna Vesti HO Svi za Kosmet obnavlja i manastir Brnjak

HO Svi za Kosmet obnavlja i manastir Brnjak

Humanitarna organizacija Svi za Kosmet pokrenula je još jednu lepu akciji – obnavljanje manastira Brnjak, svetinju na posedima Jelene Anžujske posvećenu svetom Đorđu. Svi koji žele i mogu da pomognu dovoljno je da kupe majice – i sav prihod ide za manastir Brnjak na Kosovu i Metohiji.

„Uradili smo prelepu humanitarnu majicu „Seme“, jedinstvenu na našem tržištu. Citiran je stih iz pesme Beogradskog sindikata. Sav prihod od majica ide za obnovu manastira Brnjak na Kosovu i Metohiji! Dostupna je u veličinama S, M, L, XL, XXL i XXXL“, poručili su iz ove humanitarne organizacije.

Dvostrane etikete iza vrata na rukavu. Vrhunski kvalitet majice, 100 posto pamuk. Direktna dugotrajna sito štampa. Vratno ojačanje. Cena je 15 evra kao i 1,55 poštarine za Nemačku. Poručuje se porukom na +491797444349.

Takođe predstavnici humanitarne organizacije prodaju i dalje majice Svi za Kosmet: majice su 15 evra, ramovi za tablice 10, traka za ključeve 3, privezak 3, magnet 2, stiker za telefon 1, nalepnice pola evra. Poštarina zavisi od države u koju se šalje kao i količinu porudžbine.

U toku je akcija prikupljana novčanih sredstava za kupovinu školskog pribora za mlađe srpske đake na Kosovu i Metohiji.

Iz HO Svi za Kosmet apeluju na klubove, udruženja… da im dozvole da postave štand na par sati. U nedelju predstavnici sporstkog kluba Nikola Tesla u Diseldorfu su njihovi domaćini. Svi zainteresovani i svi koji mogu da kupe nešto podržaće obnovu srpskih svetinja i pomoći srpskog narodu na Kosovu i Metohiji.

„Kosovo je seme iz kojeg sam je ponik’o“
Foto: arhiva HO Svi za Kosmet