Početna Vesti Prikupljanje sredstava za sahranu Vukašina (12) iz Obrenovca, koji je juče nastradao...

Prikupljanje sredstava za sahranu Vukašina (12) iz Obrenovca, koji je juče nastradao u saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj

Teška saobraćajna neseća dogodila se juče ujutru u mestu  Gronau u Nemačkoj, kada je 12-ogodišnji dečak iz Obrenovca nastradao. Na njega je u 7.10 na pešačkom prelazu naleteo autobus. Hitna pomoć ga je hitno odvezla u bolnicu u Enšede u Holadniji, ali je on zbog teških povreda vrlo brzo preminuo. Srbi u Nemačkoj su pokrenuli pomoć za porodicu nastradalog dečaka, kako bi majka, koja je pre šest meseci došla za Nemačku iz Obrenovca mogla da se sahrani u rodmom gradu.

Prenosimo post grupe Srbi u Dormtundu

„Ne želim da ova grupa postane samo da se traže pare, ali kada mi je Jovica javio za ovo naše nastradalo dete nisam ni sekunde razmišljala.

Vukašin je 07.10.2021. nesrećno stradao u Gronau prelazeći pešački prelaz. Preminuo je istog dana bolnici zbog teških povreda.

Majka koja je došla pre 6 meseci za Nemačku sa 2 sina, nije u stanju da snese sama trošak transporta za Obrenovac. Ona lično nije tražila pomoć, ali iz proverenih izvora joj je pomoć potrebna.

Uplate na račun :

☦Jovica Cvijetic

DE18 4015 4530 0038 7382  33

Bic: WELADE3WXXX

Svrha uplate : VUKAŠIN BEERDIGUNGSKOSTEN ☦

Uplate na pejpal

Postavili smo 1500€ ali se definitivni trošak zna tek u ponedeljak

Dete se još uvek nalazi u Bolnici u Enšede (Holandija) i treba da se preveze za Gronau i nastavi put za Obrenovac. Kada i koliko dugo traje papirologija rečeno je oko 4 dana. Ukoliko se prikupi više novca upotrebiće se za majku i dete da odu na sahranu i da se vrate ovde”.