Početna Najave Predstavnici Srpskog centra u Karlsrueu slave svoju slavu 28. maja

Predstavnici Srpskog centra u Karlsrueu slave svoju slavu 28. maja

Slavu svoga centra Svetog Vasilija Ostroškog predstavnici Srpskog kulturnog centra iz Karlsruea proslaviće u subotu 28. maja u Rinntheimer hali sa početkom u 18 časova.

Pored muzike, zabave, plesa i druženja, na proslavi će prisutni mogu da vide i dožive samo mali deo mnogobrojnih aktivnosti ovoga Centra, koji radi sa svojim najmlađim članovima. Svi zainteresovani su dobro došli da dovedu svoju decu da budu bilo na folklornim probama ili na mnogobrojnim radionicama, koje ova centar nudi.

Ulaz je 10 evra. Ulaznice će se prodavati i na veče slave, ali i ranije u prostorijama Centra i to petkom od 18:00 do 23:00, subotom od 18:00 do 23:00 i nedeljom od 11-30 do 23:00.

„Prodaja ulaznica biće naravno i na sam dan dešavanja na ulazu u halu ali zbog ograničenog broja ljudi koje možemo da pustimo unutra, toplo preporučujem svima koji su u mogućnosti da  ulaznice nabave na vreme da bi osigurali svoje mesto i izbegli neprijatnosti. Ko nije ovim pomenutim danima do proslave u mogućnosti da dođe do prostorija SKC neka mi se slobodno obrati porukom pa ćemo doći do nekog rešenja.Za sva ostala pitanja takođe stojim na raspolaganju“, istakao je predsednik Srpskog kulturnog centra Ognjen Kojčinović.