Početna Događanja Projekat „dr Draga Ljočić” i pored korone spojio spaja maticu i dijasporu

Projekat „dr Draga Ljočić” i pored korone spojio spaja maticu i dijasporu

Srpski radio Mladost iz švajcarskog grada Araua koji emituje svoju emisiju u studiju kanala K obaveštava da je uspešno realizovan i drugi deo projekta pod nazivom dr Draga Ljočić spaja maticu i dijasporu.

„Zbog bolesti korone koja je harala u celom svetu nije bilo moguće da se projekat realizuje u Švajcarskoj jer bilo kakva putovanja van Srbije nisu bila moguća. Sa uspehom smo konačno priveli kraju ovaj značajan projekat i u Švajcarskoj te realizovali i drugi deo, baš onako kako je bilo predviđeno odobrenim projektom. Više sila – korona nas je usporila da ga konačno završimo ali i to je evo iza nas”, istakla je autor projekta i urednik srpskog radija Mladost, Anđelka Krasojević. Ona je dodala da su i njeni saradnici scenarista Milijana Božić i Radoja Blažica zadovoljni konačnim završetkom ovoga projekta.

Podsećamo da je prvi deo ovog projekta realizovan u Zdanju knjeginje Ljubice u Beogradu i da su u njemu učestvovale mnoge eminentne ličnosti (poput glumaca, pevača, muzičara). „U studiju kanala K usledio je srdačan susret sa našim zemljacima. Velika korist od svega je bila velika slušanost emisija u celom svetu gde žive naši građani. Od kako su društvene mreže počele da se primenjuju, posle svake emisije javljaju nam se naši zemljaci iz celog sveta i poručuju da nas slušaju putem interneta, što je za nas veoma važno i posebno drago”, istakla je urednica radija Anđelka Krasojević.