Početna Informacije Sanja Jovanović Lazarević izabrana za predsednicu Udruženja Srba Ivo Andrić u Norveškoj

Sanja Jovanović Lazarević izabrana za predsednicu Udruženja Srba Ivo Andrić u Norveškoj

Članovi Udruženja Srba u Rogalandu Ivo Andrić u Norveškoj održali su nedavno redovnu godišnju skupštinu, na kojoj je podnet finansijski i godišnji izveštaj rada Udruženja za 2022. godinu, kao i plan budžeta i rada za 2023. godinu. Izabrani su članovi Upravnog odbora, kao i članovi humanitarnog fonda. Kako su istakli u udruženju, skupština je protekla uz poštovanje prethodno usvojenog dnevnog reda.

Novi članovi upravnog odbora su: Sanja Jovanović Lazarević – predsednik, Una Maja Vagner – potpredsednik, Dejan Cvetković – blagajnik, Bojana Zoranović – sekretar.  Tatjana Đurđević je izabrana za predstavnika u Savezu srpskih udruženja u Norveškoj. Članovi Humanitarnog fonda su: Vesna Roganović – predsednik HF i predstavnik u UO Udruženja, Dragoslav Kandić, Ivan Đurđević, Milenija Stojković Helgesen i Živko Mihajlović.

„Zahvaljujemo se svima koji su se odazvali godišnjoj Skupštini i svima koji daju svoj doprinos da Udruženje Ivo Andrić već devet godina uspešno radi. I ovom prilikom pozivamo sve koji žele da nam se pridruže, žele da organizuju kulturni, zabavni, sportski događaj ili prosto druženje, pišite nam na post@ivoandric.no a mi ćemo vam pomoći da realizujete svoje ideje”, istakli su članovi ovog udruženja u Stavangeru u Norveškoj.