Početna Vesti Na Đurđevdan u Srbiji 10 sahrana iz dva nezapamćena masakra iz Beograda...

Na Đurđevdan u Srbiji 10 sahrana iz dva nezapamćena masakra iz Beograda i okoline Mladenovca

U dva jeziva krvoprolića, za manje od 48 sati ubijeno čak 17 osoba. Posle masakra koji se dogodio u beogradskoj osnovnoj školi Vladislav Ribnikar u sredu, kada je dečak-ubica (13) ubio 8 učenika i radnika obezbeđenja, sinoć se dogodilo novo masovno ubistvo koje je potreslo Srbiju! U selima kod Mladenovca U. B. je automatskim oružjem ubio 8 osoba, a ranio 14. Tako je u ova dva jeziva krvoprolića u Beogradu i okolini u manje od 48 sati ubijeno čak 17 osoba, a ranjeno 20.

Na Đurđevdan 10 sahrana

Danas, na Đurđevdan u Beogradu se će održati sahrane za četvoro tragično nastradale dece i za radnika obezbeđenja. Na beogradskim grobljima 6. maja će na večni počinak biti ispraćeni učenici A.D, E.K, M.A, K.M.

A.D. biće sahranjena na Novom Bežanijskom groblju gde će opelo biti u 14:45 časova, a sahrana u 15.15 časova. E.K. ispratiće na večni počinak na Centralnom groblju, gde će opelo početi u 12 časova, a sahrana u 12:30.

M.K. biće ispraćena na večni počinak na Novom Groblju u 11.30, takođe M.A. će biti sahranjena na istom mestu u 15.30.

Sahrana D. V. biće održana na Lešću u 12.15.

Pet sahrana u Malom Orašju

U. B. je ubio u Malom Orašju M. M. (18), A. M. (18), N. M. (15), L. M. (20) i N. S. (21) koji su se okupili kako bi proslavili to što je jedan od njih postao ujak.

Kako navode meštani Malog Orašja, sahrana petorice drugova biće održana sutra u 14 časova.  — Svi ubijeni mladići su se družili ceo život, išli su svuda zajedno, pravili slavlja zajedno i eto sad i u smrt otišli zajedno – istakli su meštani sela.

U nedelju tri sahrane

Pomahnitali ubica, koji je krvavi pir započeo u Malom Orašju, nakon toga je otišao u selo Dubona i ubio policajca M. P. koji je bio van dužnosti i njegovu sestru. Njih dvoje će u nedelju biti sahranjeni u 14 časova u Duboni. Takođe sahrana njihovog druga D. T. koji je stradao zajedno sa njima, biće u isto vreme.

U ponedeljak sahrana dvoje dece

Dvoje od osmoro ubijene dece koje je lišio života školski drug K.K.(13) biće sahranjeni u ponedeljak, 7. maja. Devojčica A.B. biće sahranjena u 15 časova na Novom Groblju, dok će njen drug A.Č. biti ispraćen na večni počinak takođe na Novom Groblju u 16 časova.