Početna Zanimljivosti Hoće neko na basket: Sa Kule Beograd upućena čestitka Nikoli Jokiću, najboljem...

Hoće neko na basket: Sa Kule Beograd upućena čestitka Nikoli Jokiću, najboljem košarkašu planete

Specijalna animacija u čast fenomenalnog momka iz Sombora Nikole Jokića, koji je u noći između ponedeljka i utorka ispisivao najlepše stranice „igre na dva obruča”, sinoć je emitovana na medija fasadi Kule Beograd, novog simbola srpske prestonice. „Predvodeći svoje Denver nagetse do prve šampionske NBA titule u istoriji, Nikola Jokić, apsolutno najbolji košarkaš planete kome su tripl-dablovi postali uobičajena stavka u statistici, ujedno je proglašen i za najkorisnijeg igrača finalne serije.

Upravo završena sezona srpskog reprezentativca, krunisana čuvenim trofejom „Leri O’Brajan”, koji je nedavno bio izložen u Galeriji, i MVP priznanjem u NBA finalu, ostaće da se pamti kao jedna od najspektakularnijih u istoriji najjače košarkaške lige na svetu. Maestralni Nikola Jokić je na putu do šampionskog prstena obarao rekord za rekordom, konstantno podizao lestvicu uspeha i ponovo pokrenuo veliku košarkašku euforiju u Srbiji kakva se ne pamti godinama unazad”, istakli su predstavnici preduzeća „Belgrejd Voterfront”. 

„Upravo zbog neverovatnog sportskog uspeha, ali i dostojnog predstavljanja Srbije u svetu, na nebu iznad Save ove večeri zasijao je Jokićev lik sa planetom na jednom prstu, čime je na pravi način oslikana potpuna dominacija našeg asa u svetu košarke. Čestitamo, šampione!”, istakli su organizatori ove čestitke. Snimak se može pogledati na linku.