Početna Najave Drugi memorijalni turnir Mlađi Cmrku u čast održaće se u subotu 24....

Drugi memorijalni turnir Mlađi Cmrku u čast održaće se u subotu 24. juna

U Pforchajmu u nemačkoj pokrajini Baden-Virtemberg u subotu 24. juna sa početkom u 11 časova održaće se Drugi memorijalni turnir u čast Mladena Mlađe Cmrka, osobe divnog srca, koji je preminuo sa samo 53 godine, u septembru 2021. Organizatori ovoga turnira su Mlađini drugari, igrači amaterskog fudbalskog kluba Dušan silni iz Pforchajma. „U čast našeg prerano izgubljenog brata Mlađe, srpski klub Dušan Silni iz Pforchajma održava Drugi memorijalni turnir. On živi u nama. Sve dok postojimo mi, živeće i naš Mlađo!”, naglasili su oni. Mlađa je bio jedan od osnivača ovoga kluba, i uvek je bio deo veselog, energičnog udruženja, kojem je druženje bilo na prvom mestu. Sahranjen je u gradskom groblju u Pfochajmu. Članovi sprskog kluba Dušan Silni planiraju da mu na njegovu drugu godišnjicu smrti podignu spomenik, od sredstava koji su prikupili za prvi memorijalni turnir i od kojih će prikupiti tokom ovog turnira.

Na ovogodišnjem turniru nastupiće 16 ekipa: SK Dušan Silni Pforchajm,  SFV Slavija Pforchajm, Tvn/Tomic Haustechnik, HNK Pforchajm, FK Srbija Manhajm, HNK Kroatia Pforchajm, SKSC Hajlbron, Srbija Pforchajm, Auslenderi Karlsrue, Nova generacija SK Dušan Silni Pforchajm, Cafe Melody Pforchajm, ekipa Balkan Vajld der Štat, Nikola Tesla, ASA, Desperados Prochajm i Ichtrinkenichts Pforchajm.

Ekipe će se sastojati od 5 igrača i golmana. Nagrade su predviđene za prve tri ekipe.

Uz fudbalske utakmice planirano je druženje uz lepe razgovore, specijalitete sa roštilja, raznim vrstama piva, kao i muzikom uživo. Prisutne će u muzičkom delu zabavljati Ines i Ahmed od 17 časova.

Turnir se održava na stadionu Turnverein Pforzheim 1834 e. V (u ulici Werner Siemens Str. 76 ,75173 Pforzheim- na kome članovi kluba Dušan silni uvek igraju fudbal).