Početna Informacije Tokom Vidovdanske akcije 2023. HO Svi za Kosmet prikup8ila više od 60.000...

Tokom Vidovdanske akcije 2023. HO Svi za Kosmet prikup8ila više od 60.000 evra

„Za malo više od mesec i po dana, koliko je trajala ova akcija, trudom i zalaganjem velikog broja dobrih ljudi kao i dobročinstvom naših donatora, i ove godine smo premašili cilj i sakupili sjajnih 60.036€, što je preko 7 miliona dinara!”, istakli su predstavnici humanitarne orgazacije Svi za Kosmet, pohvalivši se da je oboren prošlogodišnji rekord, kada je sakupljeno 44.061€!

„Na ovogodišnjem spisku donatora našlo se 751 registrovanih pojedinca, humanitarnih kutija i događaja, čime možemo da procenimo da je u akciji opet učestvovalo nekoliko hiljada dobrih ljudi!”, naglasili su vredi predstavnici HO Svi za Kosmet.

Ovom akcijom će se pomoći manastir Đakovica, škola u Babinom Mostu, kao i porodice Terentić i Jaćimović. Sjajnim rezultatom akcije, plan je proširen i pomoć će dobiti još nekoliko svetinja i porodica! O realizaciji ovih akcija javnost će biti obaveštena. „Mi se od srca zahvaljujemo svim dobrim ljudima na tome što misle na Kosmet u ovim teškim vremenima, kao i na poverenju koje nam već 15 godina ukazujete. Trudićemo se i dalje da to opravdavamo! Hvala puno svima koji su učestvovali! Svi za Kosmet!”, dodali su članovi Svi za Kosmet.