Početna Najave Srbi na Malti se večeras druže sa Borbalom Jablanov

Srbi na Malti se večeras druže sa Borbalom Jablanov

U okviru projekta „Most uspešnih žena Srbije i Malte” na večerašnjoj onlajn tribini (subota, 21. oktobar) u okviru „Ženskih poslovnih razgovora” predavanje će održati Borbala Jablanov.

Borbala Jablanov je vlasnica radnje koja je snabdevena najlepšim materijalima u Srbiji i njena prodavnica s pravom nosi ime „Najlepša metraža”. Dobitnica je prestižne nagrade „100 najuspešnijih žena Srbije“, dodeljene od JP Pošte Srbije. Uspela je da stvori brend koji svojom ponudom može da zadovolji najistančaniji ukus prefinjenih klijenta, kako u kvalitetu i jedinstvenosti materijala, tako i u usluzi! O ovim i drugim temama, o njenom poslovnom uspehu, razgovaraćemo sa Borbalom na otvorenoj tribini Ženski poslovni razgovori, kao delu projekta Most uspeha poslovnih žena Srbije i Malte.
Svi zainteresovani iz svih zemalja sveta mogu da pridruže ovom predavanju i da od 18.30 uživaju u divnom razgovoru sa Borbalom Jablanov  (https://us06web.zoom.us/j/85994888027  Meeting ID: 859 9488 8027)

Ovaj projekat finansiran je sredstvima Uprave za saradnju sa dijasporom i Srbima u regionu, Ministarstva za spoljne poslove Republike Srbije Dijaspora Kancelarija, a organizator je Srpski obrazovni kulturni centar Sv. Jelena Anžujska i Međunarodni klub poslovnih žena e-IBWC Malta, kao deo organizacije Udruženje poslovnih žena Srbije.