Početna Najave  Večeras se na Nijagarinim vodopadima izvodi pozorišna predstava „Crvenkapa”

 Večeras se na Nijagarinim vodopadima izvodi pozorišna predstava „Crvenkapa”

Folklorni ansambl Studenica i Srpska škola Nikola Tesla na Nijagari ugostiće će večeras glumce iz Beograda, koji će izvesti pozorišnu predstavu za sve mališane Srpske škole kao i decu FA Studenica. „Ovo je naš poklon za sve mališane kako bismo na najlepši način, uz kulturu i zabavu, zajedno obeležili završetak 2023. godine”, istakli su u Srpskoj školi na Nijagari. Oni su pozvali svu decu da zakorače u čaroban svet umetnosti, gde će u ovoj neobičnoj interpretaciji tradicionalne priče o Crvenkapi imati priliku da se susretnu sa dobro poznatim junacima koji u ovoj predstavi imaju sasvim drugačije karaktere.

„Glavni cilj predstave je da u potpunosti izopšti bilo kakav vid nasilja, naglašavajući ljubav, dobrotu i prijateljstvo. Crvenkapica je u ovoj priči hrabra, razdragana i brižna, Vuk je jedan strasni obožavatelj slatkiša, dok je Lovac nežan čuvar prirode koji nije sposoban „Ni mrava da zgazi“. Da li možete da zamislite kakav zaplet ih očekuje? Dođite da zajedno otkrijemo!

Ulaz za svu decu je BESPLATAN!”, istakli su u Srpskoj školi Nikola Tesla. Cena karte za roditelje je 40 kanadskih dolara.

Večeras 2. decembar, u 18 časova, srpska hala (6085 Montrose Rd.,Niagara Falls)