Početna Najave Večerašnjim druženjem onlajn škola Sava obeležava 4 godine postojanja

Večerašnjim druženjem onlajn škola Sava obeležava 4 godine postojanja

Onlajn privatna škola srpskog jezika iz Beograda Sava današnjom radionicom „Idemo u Srbiju” koja će početi u 18 časova po beogradskom vremenu poziva sve mališane širom rasejanja da večeras budu deo ove priče. „Dođite da zajedno krenemo na jedno magično putovanje kroz Srbiju. U tome će nam pomoći naši vredni đaci koji žive u različitim zemljama širom sveta, ali su uprkos tome tokom prethodnih godina toliko dobro savladali srpski jezik, književnost, istoriju, kulturu i geografiju da sada mogu da odmene svoje nastavnike i pokažu koliko su porasli u znanju!”, istakli su u ovoj školi.

„Pored đaka i nastavnika, na magičnom putovanju sa nama će biti i specijalni gosti koji će nam pomoći da bolje upoznamo svoju zemlju. To su: Slavica Marković iz Izdavačke kuće Kreativni centar, Ksenija Ćirić iz Zavoda za zaštitu spomenika kulture grada Beograda i likovna umetnica Emanuela Tasan Lukić. Tokom proslave, okupljeni đaci i roditelji imaće priliku da se detaljnije upoznaju sa knjigom „Moja Srbija” Simeona Marinkovića (u izdanju Kreativnog centra) kao i sa animiranim filmom „Od Singidunuma do Beograda” Zavoda za zaštitu spomenika kulture grada Beograda.  

Večeras, subota 16. decembar u 18 časova po beogradskom vremenu (na Zum linku koji će biti poslat posle prijave na mejl radionice@savaedu.com). Moderator radionice biće dr Kristina Petrović.