Početna Događanja Dejan Ivanović novi predsednik sprskog kluba Nikola Tesla u Tutlingenu

Dejan Ivanović novi predsednik sprskog kluba Nikola Tesla u Tutlingenu

Dejan Ivanović, dugogodišnji društveni aktivista i nekadašnji umetnički rukovodilac društva Nikola Tesla iz Tutlingena na redovnoj izbornoj skupštini izabran je za prvom čoveka ovog srpskog kluba na Švarcvaldu u Nemačkoj. Oliver Benčetić je potpredsednik, Suzana Ivanović blagajnik, zamenik blagajnika i domar je Biserka Kac, koordinator društva je Jasmin Benčetić, koordinator društva za decu Miodrag Marković. Za magacionera su izabrani Oskar Meler, Božidar Vučinić, Ognjen – Vuk Petrović, kontrolori drutšva su Arpika Kenih, Jelena Čoban, Suzana Lubina, sekretar Jovana Vučinić i sportski referent Bojan Vlajković.

Drago mi je da je izabrana nova uprava. Kao dugogodišnji predsednik želim im svako dobro i puno uspeha u daljem radu, kao i puno dobrih rezultata. Verujem u njih, podržavam ih i znam da će mladi uspeti u svim svojim namerama. Iako ću biti u Srbiji, jer odlazim u penziju uvek ću kada im zatrebam biti tu da pomognem – bilo savetom bilo ličnih zalaganjem. Molim sve naše drage ljude a ima ih puno u ovoj našoj okolini da ih podrže i da naše društvo Nikola Tesla nastavi i dalje da živi u našem Tutlingenu. Hvala svima na dosadašnjoj saradnji, na lepim momentima i divnom druženju. Svi ti lepi događaji kao i svi ovi dragi ljudi će mi nedostajati”, izjavio je Goran Milošević, dugodogodišnji predsednik ovoga društva, koji svojim ličnim zalaganjem i neumornim radom nije dozvoli da se ovo društvo ugasi.

Preko 30 godina Goran je neumorno radio u društvu Nikola Tesla u Tutlingenu i nesebično podržavao i svako ostala srpska udruženja pretežno u nemačkoj pokrajini Baden-Virtemberg.