Početna Informacije Srećna Nova 2024. godina

Srećna Nova 2024. godina

Dragi prijatelji portala Rasejanje.info,

od srca vam hvala na velikoj podršci tokom 2023. godine. Za nama je vrlo uspešna godina, bez ijednog demantija, što samo pokazuje ozbiljnost redakcije Rasejanje.info. Hvala na svim pričama do kojih smo došli zahvaljujući vama i vašem javljanju. Trudili smo se da budemo prisutni na mnogim mestima, u mnogim državama. Izveštavali smo vas o zbivanjima na svim kontinentima što je samo obogatilo vaše i naše viđenje srpskog rasejanja i njegovih potreba.

I u ovoj 2024. godini ćemo vas informisati o događajima u rasejanju i to ponovo bez političkih tema.

Želimo vam i u ovoj 2024. puno zdravlja, radosti, uživanja, dobrih odluka, korisnih iskustava, osmeha, dobrog raspoloženja, poznanstava, putovanja u maticu, smejanja sa najdražima…
Budite dobro uz sve nas iz Rasejanja, a mi ćemo i dalje beležiti mnoge vaše priče i događanja, druženja, informisati vas o važnim temama. Nastojaćemo da vam i ove godine ponudimo rubrike kojih nema na drugim mestima.  

Novina od ove godine je i mogućnost oglašavanja na portalu Rasejanje.info.

Radujemo se druženju sa vama i još jednom želimo sve najbolje,

Redakcija Rasejanje.info

P.S. I ove godine vam prenosi novogodišnju čestitku sestara Marte i Petre Adamović iz Bazela (rođenih Beograđanki) koje su i u 2023. imale niz uspešnih muzičkih nastupa i u Švajcarskoj i u Srbiji.