Početna Kultura Čuveni dečiji pisac i pesnik Dejan Aleksić gostuje u Diseldorfu

Čuveni dečiji pisac i pesnik Dejan Aleksić gostuje u Diseldorfu

U subotu 17. februara u organizaciji Kulturno sportskog centra 07Tesla i dečijom onlajn knjižarom Kutak, koju vodi bibliotekarka sa velikim srcem Jelena Andrić u Diseldorfu gostije čuveni dečiji srpski pisac Dejan Aleksić.

Početak druženja je u 14 časova u prostorijama centra KSC Tesla 07 (Sankt-Franziskus-Straße 139). Ulaz za decu je slobodan, za odrasle je 5€. „Pridružite nam se i uživajte u magičnom svetu književnosti!”, istakli su organizatori uz čuvenu Dejanovu izreku „Tutnji nebo, tlo se trese, čuvajte se – stižu blese -Ipak neee, ovoga puta stiže nam Dejan Aleksić”.


Jelena Andrić je ujedno pozvala sve koji dolaze na ovo divno druženje da joj jave koja im je Dejanova omiljena priča/pesma. „Dejanov književni opus prepoznatljiv je po vrcavom humoru, igri rečima, oživljavanju neobičnih predmeta, personifikaciji zanimljivih bića, nesvakidašnjim likovima u neobičnim avanturama… Zato sam sasvim sigurna da će subota biti obeležena smehom. I tek tako, baš danas, onako simbolično, preporučujem vam priču Mesto za leptira iz zbirke priča Muzika traži uši”.