Početna Kultura U San Dijegu Škola srpskog jezika i kulture pokreće dramsku sekciju

U San Dijegu Škola srpskog jezika i kulture pokreće dramsku sekciju

Prvi čas će se odžati sura 17. februara

Srpski kulturni centar San Dijegu u SAD-u sa velikim ponosom obaveštava da je zahvaljujući donacijama donatora pokrenuta i dramska sekcija za đake Škole srpskog jezika i kulture na srpskom jeziku. Sekcija će se održavati svake subote posle redovne nastave od 4:50 do 5:30.

„Ova sekcija je namenjena deci uzrasta od 5 godina i više, a prvi čas je već ovog vikenda, u subotu 17. februara 2024. Sekciju će voditi Dijana Perić”, istakli su u SKC u San Dijegu.

„Dramska sekcija nije samo prilika za vašu decu da uče o glumi i pripremaju predstave, već i za sticanje dragocenih veština i iskustava. Kroz zabavne aktivnosti, gostujuće predavače putem zuma, vežbe oslobađanja od treme i nastupa pred drugima, vaša deca će imati priliku da se razvijaju na mnogo nivoa”, istakli su u Centru i dodali da se nadaju da će ova sekcija biti „izuzetno motivišuća za našu decu, jer će im pružiti priliku da istraže svoju kreativnost, izraze sebe na nov način i izgrade samopouzdanje koje će im koristiti u svim aspektima života”.

Sekcija je besplatna za sve učenike škole. „Radujemo se što ćemo zajedno raditi na razvoju talenata naše dece i što stvaramo zajednicu koja ceni umetnost i izražavanje”, dodali su u Centru.