Početna Događanja Porodično druženje u Karlsrueu se ponavlja 17.09.

Porodično druženje u Karlsrueu se ponavlja 17.09.

Vredni i mladi članovi Srpskog kulturnog centra iz Karslurea koji su bili nosioci porodičnog druženja
Foto: arhiva O. Kojčinović

Članovi Srpskog kulturnog centra iz Karlsruea u Nemačkoj organizovali su pred početak letnje sezone porodično druženje za sve članove svoga centra, kao i za njihove prijatelje i buduće članovi. Odziv je bio sjajan, kao i na većinu manifestacija, koje je Centar organizovao u poslednje vreme. Članovi Srpskog kulturnog centra iz Karlsruea predvođeni predsednikom Ognjenom Kojčinovićem bili su po oceni mnogih odlični domaćini i dan je ostao zabeležen „kao dan za pamćenje”.

„Druženje je bilo sjajno i nezaboravno, prepuno uspomena, lepog sadržaja, igranja, pevanja i novih poznanstava. Svi koji su propustili ovo druženje imaće priliku da se sa nama ponovo druže 17. septembra ove godine”, dodao je predsednik Kojčinović.

Svima je bilo podjenako lepo i svako je imao svoju zanimaciju, pored velike količine jela i pića
Foto: arhiva O. Kojčinović

On je izrazio nadu da je i svima koji su bili na porodičnom druženje bilo dobro. „Zahvaljujem se iz sveg srca mojim omladincima koji su dali sve od sebe da nas sve usluže i zadovolje našim prohtevima. Starije i osobe iskusnije u organizaciji ovakvih događaja kao i osobe koje nisu bile zadovoljne tim danom molim da ne ćute i da ne šire negativne komentare nama iza leđa već da nam jave šta nije bilo u redu, kako bismo sledeći put bili još bolji” dodao je mladi Kojčinović, koji je od prošlog leta na kormilu ovog Centra.

Za sve one, za koje je godišnji odmor završen i već se nalaze u Karlsrueu  sa okolinom uprava obaveštava da je radno vreme Centra petkom, subotom i nedeljom od 18:00 do 23:00 u Wikingerstrasse 9a, 76189 Karlsruhe i da ih rado očekuje da se druže, vesele i pričaju.