Početna Informacije Nova generacija iz Šorndorfa počinje novu folklornu sezonu

Nova generacija iz Šorndorfa počinje novu folklornu sezonu

Nova generacija iz Šorndorfa počinje novu folklornu sezonu

Članovi Srpskog kulturnog kluba Nova generacija iz nemačkog Šorndorfa nakon letnje pauze startuje u novu sezonu.  „Nedelja, 17.09.2023. dragi naši, dobro zapamtite ovaj datum!

Nova generacija Šorndorf kreće sa punom energijom i punim elanom u novu sezonu! Budite i vi deo našeg srpskog kulturnog kluba!”, istakli su predstavnici ovoga kluba.

„Idemo zajedno u nove pobede i nova druženja uz nekoliko promena. Naš prvi ansambl će u novoj sezoni voditi Srećko Sofranić, dok će drugi ansambl voditi jedan mladi tim, koji čine Jovana Radovanov i Lazar Bundalo. Dobro nam došli! Rad sa našim veteranima nastavlja Silvana Popović! Radujemo se svim novim članovima, biće nam zadovoljstvo upoznati vas!

Za upis i sve dalje informacije obratite se našoj upravi ili dođite lično u prostorije našeg kluba”, poručio je Mika Milovanović, nekadašnji predsednik ovoga kluba i jedan od osnivača Nove generacije. Klub se nalazi u Wiesenstraße 64, 73614 Schorndorf a dodatne informacije se mogu dobili upravo od Mike na broj telefona +49 178 7905572.

Probe su:

– petkom od 18:00 h – 19:00 h (drugi ansambl)

– petkom od 19:00 h – 20:00 h (veterani)

– nedeljom od 17:00 h – 20:00 h (prvi ansambl)