Početna Kultura Dr Nele Karajlić predstaviće u Beču zavrišnicu trilogije „Solunska 28: O seksu,...

Dr Nele Karajlić predstaviće u Beču zavrišnicu trilogije „Solunska 28: O seksu, drogi i rokenrolu” – zbog velikog interesovanja poželjna registracija

Pisac i muzičar Nenad Janković, javnosti poznatiji kao dr Nele Karajlić, predstaviće svoju književnu trilogiju „Solunska 28” 15. novembra pred publikom u Beču. Razgovor i druženje sa poznatim umetnikom biće u sali Albert Hall (Albertgasse 35, 1080 Beč), sa početkom u 19.30 časova.

Promociju književnog opusa dr Neleta Karajlića u Beču podržalo je Predstavništvo Republike Srpske u Austriji. Ulaz na događaj je slobodan, ali zbog očekivanog velikog interesovanja i ograničenog broja mjesta, sve zainteresovane za ovaj događaj molimo da svoje prisustvo registruju putem e-mail adrese: pr@rep-srpska.at.

Poznati pisac i muzičar će pred publikom u Beču govoriti o nedavno objavljenoj i dugo očekivanoj završnici trilogije „Solunska 28: O seksu, drogi i rokenrolu”, te o ranijim naslovima iz ovog triptiha – „Solunska 28: O novcu i strastima” i „Solunska 28: O prijateljstvu i izdaji”.