Početna Reklame Snežna Dolina – Jahorina – doživite savršen planinski ambijent

Snežna Dolina – Jahorina – doživite savršen planinski ambijent

U srcu Jahorine, atraktivne destinacije za sve ljubitelje prirode i zimskih sportova, koja je udaljena svega nekoliko sati od glavnih gradova u regionu, a na 1.595m nadmorske visine nalazi se apartmanski kompleks Snežna Dolina.

Život na planini pružiće Vam osećaj bekstva od gradske vreve, uz istovremeno očaravajuću atmosferu. Izborom Snežne Doline u zimskim mesecima možete uživati u idiličnim predelima za skijanje, dok u letnjim mesecima istraživanje staza i uživanje u svežem planinskom vazduhu postaće Vam svakodnevnica.

Naša Snežna Dolina je sa svojih 6 lamela položena tako da Vam obezbedi maksimalni komfor, sa dovoljnom međusobnom udaljenošću, kako bi pogled na šume Jahorine u potpunosti ostao sačuvan.

Po uzoru na resort odmarališta u najvećim svetskim skijalištima Snežna Dolina nudi sve što je potrebno kako bi se iskusio autentični planinski ambijent.

Komfor i kvalitet

Stanovi/apartmani odlikuju se savršeno uklopljenim uređenjem enterijera sa visokim kvalitetom gradnje. Pored parametara kao što su položaj kompleksa i pozicija lamela, kompleks Snežna Dolina odlikuje se i visokokvalitetnom završnom obradom enterijera. Podne obloge su predviđene kao troslojni laminirani parket, spoljna stolarija aluminium-drvo, podne i zidne obloge u prostorijama kuhinja i kupatila su keramika prve klase.

Dodatni sadržaji

Najvišim kvalitetom gradnje samih apartmana – Snežna Dolina pruža maksimum i u pogledu dodatnih sadržaja, pa je prostor prizemnih etaža rezervisan je za sadržaje koji su na raspolaganju vlasnicima apartmana – bazen, teretana, wellness centar, kongresne sale, dečije igraonice, restorani, kafei i ostalo. Sve što Vam je neophodno za Vaš miran i bezbrižan boravak se nalazi u neposrednoj blizini kako bi ugođaj planinske idile ostao netaknut.

Garaže

Sa ukupno 239 parking mesta na dva nivoa podzemnih garaža obezbeđeno je komforno parkiranje za sve stanare kompleksa, dok su spoljna parking mesta za posetioce takođe obezbeđena na platou ispred kompleksa.

Ekskluzivna prodaja

Ekskluzivna prodaja poverena je kompaniji Scordia International Properties