Početna Reklame Dobar pogled na život – Buena Vista Residences

Dobar pogled na život – Buena Vista Residences

S ponosom predstavljamo stambeno-poslovni kompleks Buena Vista Residences. Ovaj elegantni kompleks smešten je na udaljenosti od svega 900 metara od park-šume Košutnjak, čineći ga idealnim mestom za one koji žele udoban dom blizu prirode, ali i brzu povezanost sa urbanim životom.

Oaza zelenila u srcu grada

Sa Košutnjakom na dohvat ruke, budući stanari će uživati u svežem vazduhu i šetnjama kroz prirodu – sve to na samo dvadeset minuta vožnje od centra grada. Ovaj spoj urbanog i prirodnog stvara jedinstvenu harmoniju. Stanari imaju privilegiju brze povezanosti sa poslovnim, kulturnim i zabavnim centrima i predstavlja destinaciju za sve koji cene ravnotežu između gradske dinamike i mira koju pruža prirodno okruženje.

Estetika i kvalitet – spolja i iznutra

Sa misijom da održi obećanje dobrog pogleda na život, pažljivo planiran u svakom aspektu, kompleks Buena Vista je planiran sa visokim kvalitetom radova, kako spoljnih, tako i unutrašnjih.

Sa 179 stambenih jedinica, Buena Vista Residences teži da ispuni sve standarde savremene arhitekture i energetske efikasnosti.

Počev od modernog arhitektonskog rešenja ventilisane fasade, predviđene od kvalitetnih kompozitnih ploča, sa aluminijumskom potkonstrukcijom, pa sve do spoljne i unutrašnje stolarije od aluminijuma, odnosno drveta visoke klase – kvalitet završne obrade je konstantan. Nastavljajući putem svoje misije, za sve kupce smo predvideli mogućnost prilagođavanja tonaliteta enterijera prema ličnom ukusu, sa dve ponuđene opcije.

Buena Vista je pažljivo koncipirana kako bi pružila svojim budućim stanarima maksimalni kvalitet života. Svaka stambena jedinica je dizajnirana sa fokusom na udobnost, funkcionalnost i estetiku. Od modernih enterijera do visokokvalitetnih materijala, svaki detalj je pažljivo razmotren kako bi se stvorio prostor u kojem ćete osetiti toplinu doma.

Ekskluzivni zastupnik prodaje:
Scordia International Properties
+381 11 7887 788
+381 11 7887 888
office@scordiaproperties.rs