Početna Najave U Diseldorfu se održava radionica uz stvaralaštvo Dejana Aleksića

U Diseldorfu se održava radionica uz stvaralaštvo Dejana Aleksića

U organizaciji Kulturno sportskog centra Tesla 07 i Onlajn dečje knjižare Kutak bibliotekarke Jeje u subotu 3. februara održaće se čitalačko-crtačka radionica za decu uzrasta 5-10 godina.

„Inspirisani smo stvaralaštvom našeg poznatog pisca za decu, Dejana Aleksića. A otkrićemo vam i jednu tajnu, u februaru ćemo se družiti i sa Dejanom lično. Broj mesta je ograničen, a prijave su obavezne. Kao i do sada, možete se javiti porukom kod @ksc.tesla_gospodjice ili @knjizara.kutak Radujemo se druženju!”, istakli su organizatori. Radionica će se odražati u prostorijama Kulturno-sportskog centra Tesla u Diseldorfu (Sankt.Franziskusstr. 139, 40470 Duesseldorf).

Na radionici pod nazivom „Stižu bele, radujte se” biće vrlo uzbudljivo. „Spremite se da upoznate blese. Čak njih devet. Pronaći ćete, nadamo se put do blesine adrese. A na tom putu vas čeka i jedna klempava kuća. I još mnogo toga! Očekuje vas sat i po vremena nezaboravnog druženja, smeha i crtanja! Požurite jer je broj mesta ograničen”, istakli su organizatori.