Početna Najave Otkrijte čarobni svet knjige

Otkrijte čarobni svet knjige

Onlajn škola Sava obaveštava da počinje novo druženje i to uz čitalački klub. Dva puta mesečno ljubitelji knjige i pisane reči će imati priliku da druže, zajedno čitaju, saznaju nove stvari… „Iz topline i udobnosti svog doma, putem Zuma, zavirite u naš svet lepe reči. Kroz čitalačke avanture će vas voditi Jasna, bibliotekar sa dugogodišnjim iskustvom u radu sa decom”, poručeno je iz onlajn škole Sava.

Prvo druženje počinje u subotu 13. marta 2021. godine u 19 časova po beogradskom vremenu. Namenjeno je deci uzrasta 4 – 7 godina, srednjeg i naprednog nivoa znanja srpskog jezika. Cena radionice je 750 dinara, ali za učenike Sava onlajn škole srpskog jezika, kulture i tradicije je besplatna.

„Jeste li spremni za prvu čitalačku avanturu? Hajde da zajedno zavirimo u Zunzarinu palatu i otkrijemo ko to zuji, šta to bruji, šta se zbiva, kakva to družina u loncu uživa! A kada to odgonetnemo, čekaju nas i čika Branine zagonetke! Ma prava avantura! I na kraju, zasukaćemo rukave, razmrdati maštu i prstiće i od plastelina napraviti omiljene junake iz Zunzarine družine. Šta nam je potrebno za ovu avanturu? Dobro raspoloženje, osmeh od uva do uva i plastelin da se po rukama muva“, istakli su organizatori.

Prijave na savaedu.com/knjigobrojci