Početna Informacije Pomozimo Jeleni Vukojević iz okoline Trstenika – u poplavama oštećena kuća, nabavila...

Pomozimo Jeleni Vukojević iz okoline Trstenika – u poplavama oštećena kuća, nabavila materijal, potreban novac za majstore

Redakciji portala Rasejanje.info obratila se Jelena Vukojević samohrana majka iz sela Velika Drenova u opštini Trstenik sa molbom da joj dobri ljudi pomognu oko sređivanja kuće, koja je oštećena u poplavama. „Cela kuca mi je bila pod vodom, sve stvari. Ostali su mi samo zidovi. Živim sa malim detetom od 2,5 godine. Nisam zaposlena, radim u nadnicama da bih imala za dete i život. Imala sam operaciju kičme, operaciju tumora dojke, ali radim. Nabavila sam potrebni materijal za kuću, sada su mi potrebna sredstva za majstore da bi mogla kuća da se sredi”, istakla je Jelena.


Kaže da je razgovarala sa majstorima i da će joj trebati 100.000 dinara. „Na žalost niko neće i ne može da radi bez para. Svud je situacija preteška. Ja imam sav neophodni materijal. Samo treba da platim majstore da odrade zidove i podove. 90 kvadrata zidova i poda ima. Hvala svima koji budu mogli da na pomognu” naglasila je Jelena, koja se može kontaktirati putem broja +381629282014.