Početna Kultura 14. oktobra novo druženje sa Pecom Popovićem u Cirihu

14. oktobra novo druženje sa Pecom Popovićem u Cirihu

Petar Peca Popović, poznati srpski novinar, publicista, muzički kritičar i urednik novina ali i pisac koji je predstavio svoje naslove u mnogim gradovima, ponovo će gostovati u Cirihu 14. oktobra, u organizaciji Radio Kruga iz švajcarskog grada Araua. On će tom prilikom promovisati novi knjigu „Treća strana ploče”, koju je objavila izdavačka kuća Kov.

„Velika je čast i zadovoljstvo što će uskoro i čitalačka publika u Švajcarskoj imati priliku da upozna Treću stranu ploče, kao i da se ponovo druži sa našim Petrom Pecom Popovićem”, izjavila je Violeta Aleksić, jedna od urednica radio Kruga.

U knjizi „Treća strana ploče”, u ličnoj, pomalo sentimentalnoj priči o minulim vremenima, Petar Peca Popović seća se kakav je bio rokenrol i kakva je bila popularna muzika u bivšoj zemlji, i, posebno, koliki je značaj rokenrol imao u životima ljudi iz tih vremena.

„Vidimo u subotu, 14. oktobra 2023. godine od 19:00 časova, u zelenoj sali gradske kuće Folkhaus (Volkshaus) u Cirihu, a u organizaciji Radio Kruga, kada će se održati promocija nove knjige Petra Pece Popovića Treća strana ploče. Pored autora, u programu učestvuje i naš poznati muzičar Viktor Đurić koji će nas podsetiti uz gitaru na najlepše pesme koje smo voleli i koje volimo. Ulaz je besplatan. Donesite dobro raspoloženje i dođite da čujemo priču sa Treće strane ploče. Čekamo vas da se družimo i kružimo kroz Rokenrol vremeplov…”, poručile su urednice Radio Kruga, Violeta Aleksić i Tanja Radojević.