Početna Informacije Andrija Milošević, Sloboda Mićalović, Viktor Savić… podržali Božićnu akciju HO Srbi za...

Andrija Milošević, Sloboda Mićalović, Viktor Savić… podržali Božićnu akciju HO Srbi za Srbe

Andrija Milošević, Sloboda Mićalović Ćetković, Viktor Savić i mnogi drugi pozivaju dobre ljude da se priključe tradicionalnoj Božićnoj akciji HO Srbi za Srbe, koju su nedavno pokrenuli.

O akciji: U memljivoj sobici, ogrnutoj mrakom hladne Badnje večeri, pored ugašenog ognjišta, sede dečica sklupčana jedno do drugog. Svetlost sveće treperi u ritmu njihovih nada i želja da će božićna radost doći i u njihov dom. Njihove oči, pune nevinog iščekivanja, prate svaku senku, dok sat otkucava ponoć. U daljini, gusti mrak seče tačkica svetlosti.

Tačkica polako dobija nove obrise, prerastavši u zrak koji osvetljava put ka njihovom skromnom domu. U tom trenu, počinje da se jasnije vidi veliki plamen nade u liku Gospoda Isusa Hrista!

Njegovo prisustvo donosi mir i spokoj, a božanska svetlost obasjala je dečija lica. Zidovi natopljeni setm sada odjekuju toplim osmehom i srećnim glasovima. Njihova soba postala je mesto gde je svaki san dobio šansu da bude ispunjen. Humanitarna organizacija Srbi za Srbe pokreće novu Božićnu akciju paljenjem velikog plamena nade. Pozivamo sve dobre ljude da svojim donacijama simbolično upale i prošire svoj plamen nade, da udruženim snagama obasjamo čitav Balkan, istakli su predstavnici HO Srbi za Srbe.