Početna Događanja U Skiju u Italiji održan humanitarni turnir u stonom tenisu

U Skiju u Italiji održan humanitarni turnir u stonom tenisu

Na sportskim terenima u mestu Zane u organizaciji Udruženja Srba Kruna iz Skija u Italiji minule nedelje održan je humanitarni turnir u stonom tenisu. Sav prihod sa ovog turnira namenjen je rekonstrukciji srpskog hrama Sveti Luka u Vićenci.

Kako su istakli organizatori, turnir je igran u dve kategorije – onu za rekreativne i onu za igrače koji se malo aktivnije bave ovim sportom. U kategoriji aktivnih igrača turnir je na četvrtom mestu završio Valter Pakanjela, na trećem Enriko Maldari, drugo mesto pripalo je Petković Nenadu, a pobednik turnira bila je Nikolić Marina. U kategoriji rekreativaca na četvrtom mestu bio je Petrović Milan, na trećem Kršić Dragan, turnir je na drugom mestu završio Stojković Rade koga je u finalu savladao Rauković Milanko osvojivši prvo mesto”, pohvalili su organizatori najbolje igrače.


Foto: Udruženje Srba Kruna
Oni su se ujedno zahvalili svim učesnicima na učešću u ovoj lepoj aktivnosti na sportskoj ferplej igri i atmosferi, kao i sponzoru turnira Draganu Kršiću. Budući da znamo šta nam je bio jasan cilj okupljanja možemo reći da su u nedelju pobedili svi. Živeli!”, dodali su članovi Udruženja Srba Kruna iz Skija.